Η συνάντηση Άδωνι-Βενιζέλου, η «παγωμάρα» και η χειραψία

Η συνάντηση Άδωνι-Βενιζέλου, η «παγωμάρα» και η χειραψία

Βρέθηκαν τυχαία σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου διάφοροι ισχυροί παράγοντες πραγματοποιούν δείπνα προς «τιμήν» των υποψηφίων. Μαζεύουν δηλαδή φίλους και ανθρώπους του κύκλου τους για να τους γνωρίσουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους.

Ένα τέτοιο δείπνο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας, από τον γνωστό δικηγόρο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρο Καϊμακάμη για τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως γράφει η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ».

Στο δείπνο ήταν μεγαλογιατροί, δικηγόροι και άνθρωποι των τεχνών μεταξύ των οποίων ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς, ο τραγουδιστής Αντύπας και ο επίσης τραγουδιστής και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Γιώργος Τσαλίκης.

Εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του κόμματός του, ενώ μεγάλη κουβέντα έγινε για το ελληνοτουρκικό ζήτημα. Κι εκεί που όλοι απολάμβαναν την βραδιά, στο εστιατόριο εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην αρχή όλοι «πάγωσαν» αφού νόμιζαν ότι πάει στην παρέα του Άδωνι, όμως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε τυχαία εκεί. Πάντως, αντάλλαξε μια θερμή χειραψία με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ενώ αρκετοί τον πλησίασαν και τον ρώτησαν για το πολιτικό μέλλον του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.