Δεύτερη στο Επικρατείας η Μαριέττα Γιαννάκου – Το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος

Δεύτερη στο Επικρατείας η Μαριέττα Γιαννάκου – Το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος

Στο πρόσωπό της ο Κυριάκος Μητσοτάκης τιμά μια γυναίκα πολιτικό, η οποία αντιμετώπισε με σθένος και δύναμη όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πολιτική της δράση αλλά και στην προσωπική ζωή

Μετά την επιλογή του  Παναγιώτη Πικραμένου για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας  της Νέας Δημοκρατίας ο  Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε στην δεύτερη θέση της λίστας την πρώην υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου σε μία κίνηση υψηλού πολιτικού συμβολισμού.

Όπως αναφέρουν πηγές της Πειραιώς στο πρόσωπό της ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να τιμήσει μια γυναίκα πολιτικό, η οποία αντιμετώπισε με σθένος και δύναμη όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πολιτική της δράση αλλά και στην προσωπική ζωή της. Μία γυναίκα που όπως επισημαίνουν έδωσε αξιέπαινη μάχη με τα προβλήματα υγείας και σκληρό αγώνα ως υπουργός για να προωθήσει αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, χωρίς να κάνει πίσω ούτε στις αντιδράσεις όσων αντιτάσσονταν στις αλλαγές, όπως για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ στο Instanews.gr  σε εκλόγιμες θέσεις της γαλάζιας λίστας Επικρατείας θα  βρεθούν δύο από τους στενούς συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη: Ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου Γιώργος Γεραπετρίτης και ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.