Ο Άδωνις, οι ιερές αγελάδες της ΝΔ και ο οδοστρωτήρας Μητσοτάκης

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: «Ο Τσίπρας αντάλλαξε τις συντάξεις με μια μείζονα εθνική υποχώρηση»

Η επόμενη μέρα στη ΝΔ...

Οι πιο ψαγμένοι τηλεθεατές έχουν καταλάβει ότι στην προεκλογική αυτή περίοδο κάτι λείπει. Ναι, σωστά μαντέψατε. Αυτό(ς) που σκέφτεστε είναι.

Θα θυμάστε ότι επί ημερών Σαμαρά ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια και δεν προλαβαίναμε να μετράμε εκπομπές που εμφανιζόταν. Τώρα αυτά έχουν περάσει.

Μετά από άνωθεν εντολή οι εμφανίσεις του κ. Γεωργιάδη έχουν μειωθεί αισθητά (αν εξαιρέσεις τον ΣΚΑΪ που πλέον λειτουργεί ως παρουσιαστής) και οι τόνοι έχουν πέσει. Η λογική του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ πολύ απλή, αλλά και πολύ σωστή.

Μόνο με διαδοχικά αυτογκόλ των στελεχών της θα μπορούσε να μειωθεί η διαφορά της ΝΔ από τον Σύριζα γι’ αυτό και οι συνήθεις ύποπτοι θα έπρεπε να κρυφτούν ελαφρώς.

Γιατί ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του παραδέχονται ότι οι τσιρίδες του Άδωνι Γεωργιάδη δεν είναι συνυφασμένες στο μυαλό του τηλεθεατή με το… νέο που θέλει να φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως μαθαίνει το instanews μάλιστα σε περίπτωση αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, που θα σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πλέον πανίσχυρος, οι αλλαγές και εντός της γαλάζιας παράταξης θα είναι πολλές.

Όποιος δώσει την παραμικρή αφορμή θα τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες, ακόμα και όσοι σήμερα θεωρούνται «ιερές αγελάδες» της παράταξης.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μάλιστα λένε ότι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα στείλει μηνύματα σε πολλούς.

Σημειώνουν με νόημα επίσης ότι δεν θα είναι έκπληξη αν μείνει εκτός ο Άδωνις Γεωργιάδης. Έκπληξη θα είναι το τι θα συμβεί μετά, σε περίπτωση που αντιδράσει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.