Ο Δημήτρης Καμμένος αφήνει την πολιτική για…

Ο Δημήτρης Καμμένος αφήνει την πολιτική για...

Ποια θα είναι η επαγγελματική του ενασχόληση;

Τέλος η πολιτική για τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στη δουλειά του και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Καμμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του: «Η πολιτική εμπειρία ήταν εξαιρετική για μένα. Πήγα από τον ιδιωτικό τομέα στην πολιτική και τώρα από την πολιτική επιστρέφω στον ιδιωτικό τομέα. Επιστρέφω στην εργασία μου και στην οικογένειά μου. Αυτό με το οποίο θα ασχοληθώ, σίγουρα λόγω της εμπειρίας που είχα πριν αλλά και της εμπειρίας στην πολιτική, θα είναι οι νέες τεχνολογίες, το internet of things και το πώς οι εφαρμογές με νέες τεχνολογίες θα μπουν στην υπηρεσία του πολίτη, σε δήμους και περιφέρειες».

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι ήταν σε συζητήσεις με τη ΝΔ αλλά το φλερτ δεν προχώρησε. «Δεν βρέθηκε η χημεία αυτή τη στιγμή. Δεν έδεσαν τα συστατικά της χημικής εξίσωσης», αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί «αργότερα…», ανέφερε για να προσθέσει στη συνέχεια: «Στόχος μου είναι να δώσω δουλειά σε κανέναν άνθρωπο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.