
Ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας τους.
Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποτελεί παρελθόν από το OPEN με το κανάλι να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το OPEN ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τη διευθύντρια προγράμματος κα Άλκηστη Μαραγκουδάκη.
Το ΟPEN ευχαριστεί την κα Μαραγκουδάκη για όσα προσέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».
Μάλιστα, την Κυριακή, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού για να μαζέψει τα πράγματα της από το γραφείο της.
Μαζί της αποχωρούν και όλα τα στελέχη της ομάδας της. Οι αποχωρήσεις από το OPEN θα συνεχιστούν, αφού επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη είναι η πλήρης αλλαγή και ο σχεδιασμός νέου προγράμματος.
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


