Στις 6 το απόγευμα η εναρξη της απεργιακής κινητοποίησης στην ΕΡΤ

ΕΡΤ: Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στις επαναλαμβανόμενες απεργίες

Την απόφασή της να μεταφέρει την έναρξη της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.

Η απεργία, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου, πήρε αναβολή 12 ωρών και η έναρξή της μετατέθηκε για τις έξι το απόγευμα, έπειτα από διαβεβαιώσεις προς την Ομοσπονδία για την ικανοποίηση του «κυρίαρχου αιτήματος», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Πριν από λίγο σε τηλεφωνική  επικοινωνία που είχαμε  με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό ΨΗΠΤΕ  κ. Ν. Παππά και Λ. Κρέτσο λάβαμε  την ρητή διαβεβαίωσή τους,  ότι  μέχρι αύριο 19/6/2019 το μεσημέρι,  οπότε θα έχει επιστρέψει από το εξωτερικό ο αρμόδιος  αναπληρωτής υπουργός  οικονομικών κ. Χουλιαράκης  και θα  υπογράψει τη σχετική έγκριση  για την εφαρμογή της ΚΥΑ  ικανοποιώντας έτσι  το κυρίαρχο αίτημά μας.

Στο έκτακτο Δ.Σ της ΠΟΣΠΕΡΤ  αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ώρα έναρξης της προαναγγελθείσας αυριανής 24ωρης απεργίας  στις 18.00, ώστε κανείς να μην μπορεί να μας χρεώσει  δογματισμό και κακοπιστία.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας ανάλογα με τις  εξελίξεις  για την ΚΥΑ και των υπόλοιπων ζητημάτων που θέσαμε εξαρχής

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.