
Του το ζήτησε ο πρωθυπουργός, ώστε να μπορέσει να εκτελέσει το καθήκον του απερίσπαστος...
Εκτός ψηφοδελτίων μένει τελικά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης παρά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας όλο το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, με τον οποίον συμφώνησαν από κοινού να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, ώστε, όπως αναφέρεται, να μπορέσει απερίσπαστος, ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, να επιτελέσει το εθνικό του καθήκον.
Η συνάντηση Τσίπρα- Αποστολάκη έγινε αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, στην οποία αξιολογήθηκε η εντεςινόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας και αποφασίστηκαν οι επόμενες κινήσεις της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα -τόσο διπλωματικά, όσο και στρατιωτικά.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Καταλάβατε τι είπε και ποιους «κάρφωσε» η Κοβέσι; Η πικρή αλήθεια γύρω από το άρθρο 86
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ γίνεται η φωνή του Τραμπ στην Ελλάδα – Από τους «τεμπέληδες Έλληνες» στην «μεγαλύτερή μου τιμή»
- Ώρα μηδέν για τους Έλληνες στο Ισραήλ: «Είναι τρομοκράτες» – Στο πλευρό του ακροδεξιού Γκβιρ τάσσεται η Λατινοπούλου!