Η απίστευτη ατάκα του Αυτιά για την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ που άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Κυριάκο τελείωσε τον»: Αυτός έκοψε τον Αυτιά από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Και μη χειρότερα...

Πάνω που λέγαμε ότι τα ‘χουμε δει όλα, ήρθε ο Γιώργος Αυτιάς να μας διαψεύσει για άλλη μια φορά.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος είχε καλεσμένο σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ασφαλώς όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του για τον τρόπο με τον οποίο θα σχολίαζε το… κάψιμο της υποψηφιότητας του με τη ΝΔ, από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και πράγματι ο Αυτιάς δεν μας απογοήτευσε! Αφού ευχαρίστησε δημόσια στο τέλος της συνέντευξης τον Κ. Μητσοτάκη είπε με σπαρακτικό ύφος:

«Θέλω να σας πω δημόσια ευχαριστώ. Μου προτείνατε να είμαι υποψήφιος όπου θέλω. Μου δώσατε διαβατήριο ζωής τη Μεγάλη Τετάρτη, όταν ο ένας καθισμένος δίπλα στον άλλο μου είπατε: “Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη μεγάλη αγάπη του κόσμου για σένα”».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ (το κακό με τον Αυτιά δεν είναι ότι τα λέει, αλλά ότι τα πιστεύει κιόλας) σχολίασε απλώς:

«Θα ήσασταν χρήσιμος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Να είστε αυστηρός αλλά δίκαιος στην επόμενη κυβέρνηση».

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Αυτιαϊκό θεώρημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έκοψε από το ψηφοδέλτιο όταν είδε σε κρυφή δημοσκόπηση ότι μισό εκατομμύριο άνθρωποι θα ψήφιζαν Αυτιά και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Και μη χειρότερα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.