Το 24ωρο του Άδωνι Γεωργιάδη στο νέο του σποτ

Το 24ωρο του Άδωνι Γεωργιάδη στο νέο του σποτ

Άγνωστες πτυχές της ζωής του παρουσιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο νέο του προεκλογικό σποτ- Κάνει πρωινή γυμναστική , τρώει "βρώμικο, παίζει με τον σκύλο του...

Μέσα σε 3 λεπτά το βίντεο παρουσιάζει στιγμιότυπα από το γεμάτο 24ωρο του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θέλει να παρουσιάσει άγνωστες και ανθρώπινες πτυχές της ζωής του και τι κάνει όταν δεν έχει στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.  

Έτσι στο σποτ που έχει  τίτλο «ένα 24ωρο του Άδωνι» τον βλέπουμε να ξεκινά τη μέρα του στις 6 το πρωί με γυμναστική , να δίνει συνέντευξη σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό να συναντιέται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να πηγαίνει στην Βουλή.

Ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις φαίνεται πως   βρίσκει χρόνο να μιλήσει με τα παιδιά του στο τηλέφωνο αλλά και να κάνει μια στάση σε μία καντίνα για να φάει ένα «βρώμικο».

Αίσθηση προκαλεί  η σκηνή όπου γίνεται ζουμ στην κούπα που πίνει τον καφέ του, στην οποία είναι γραμμένο  το όνομα της συζύγου του, «Ευγενία». Το βίντεο τελειώνει όταν πια ο Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει σπίτι του χαϊδεύει το σκύλο του και αφού βλέπει τα παιδιά του να κοιμούνται, λέει με φόντο φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου: «Για αυτούς τα κάνω όλα. Χωρίς την οικογένειά μας, το στήριγμά μας, δεν προχωράμε. Χωρίς τη στήριξή σου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.