Όνομα-έκπληξη: Αυτός θα είναι ο νέος υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: «Ο Τσίπρας αντάλλαξε τις συντάξεις με μια μείζονα εθνική υποχώρηση»

Δεν θα είναι βουλευτής της ΝΔ...

Είναι αναμφίβολα η πιο νευραλγική θέση στη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για τον άνθρωπο που θα κληθεί να πάρει τις πιο καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας.

Ο τσάρος της οικονομίας δεν πρόκειται να είναι βουλευτής της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open έχει καταλήξει σε 3 πρόσωπα. Εις εκ των τριών θα είναι ο εκλεκτός του:

Πάνος Τσακλόγλου: Πρόκειται για τον καθηγητή διεθνών ευρωπαϊκών και οικονομικών σπουδών. Ο κ. Τσακλόγλου είναι πρώην σύμβουλος δύο πρώην πρωθυπουργών. Του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές έχει πολλές πιθανότητες να είναι αυτός που θα αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Μάλιστα έχει εκφραστεί θετικά για τα μέτρα που θέλει να πάρει και τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να κάνει η ΝΔ.

Τάκης Αράπογλου: Πρόκειται για τον πρόεδρο της τράπεζας Κύπρου. Ωστόσο στην περίπτωσή του υπάρχει ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την ανάληψη των καθηκόντων του καθώς μόλις χθες ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Νίκος Καραμούζης: Λίγες πιθανότητες έχει και ο πρώην πρόεδρος της Eurobank

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.