
Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Κύρτσος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στα social media …
O πολιτικός χρόνος σταμάτησε για λίγο για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κύρτσο ο οποίος στις 2 Ιουνίου-την μέρα των επαναληπτικών εκογών- πάντρεψε τον γιο του Δημήτρη στο πανέμορφο νησί της Νάξου. Παρόλο που στον γάμο ήταν καλεσμένοι 160 άνθρωποι η είδηση μαθεύτηκε μόνο όταν την δημοσιοποίησε ο ίδιος στο Facebook.
«Στα μεγάλα γεγονότα σταματάνε ο πολιτικός χρόνος και οι εκλογικοί υπολογισμοί. Στον γάμο του γιου μου Δημήτρη με την αγαπημένη του Λίλη, στη Νάξο» έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.
Η γαμήλια τελετή έγινε στην πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην Αγία Άννα και στην συνέχεια η δεξίωση έγινε στο εστιατόριο – beach bar Tortuga του Naxian on the Beach, στην Πλάκα, ιδιοκτησίας του Αντιπεριφερειάρχη και Επάρχου Νάξου, Ιωάννη Μαργαρίτη.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Πυρηνικό πόκερ: Οι ΗΠΑ ακυρώνουν τη συνάντηση του Τραμπ με τον Πούτιν – Η επιστροφή του Ψυχρού Πολέμου;
- Βασανιστήρια, εκτελέσεις και σιωπή στο Κρεμλίνο – Έρευνα σοκ αποκαλύπτει φρικαλεότητες Ρώσων διοικητών σε στρατιώτες
- Νέα «εστία φωτιάς» στη ΝΔ: Μπακογιάννη: «αλαζονική κίνηση» – Κικίλιας: «Είμαστε κράτος δικαίου όχι καφενείου και γνωστών»