Αποχώρηση «βόμβα» από το Open

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας του Open TV

Τρέχουν οι εξελίξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Παρελθόν από το Open αποτελεί ο Τζώνης Καλημέρης. Η διοίκηση του καναλιού του χρεώνει λανθασμένες επιλογές προσώπων και προγραμμάτων, αλλά και προβληματική διαχείριση σε αρκετά θέματα.

«Ανακοινώνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN κ. Τζώνης Καλημέρης αποχωρεί από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλημέρη για τη συνεργασία και τη συνολική του συνεισφορά», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με την πορεία του καναλιού. Στις συζητήσεις, η διοίκηση του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για τη χαμηλή τηλεθέαση και ενώ έγιναν τεράστιες επενδύσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για το πρώτο κύμα αποχωρήσεων, αφού στο τέλος του μήνα θα ακολουθήσει και το διαζύγιο με την Έλλη Στάη.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται και το δεύτερο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμπαρασύρει την διευθύντρια προγράμματος, Αλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία δεν αποκλείεται να μετακομίσει στο ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.