Δημήτρης Παπανώτας σε Έλλη Στάη: Τα ρούχα σου δεν ταιριάζουν

Δημήτρης Παπανώτας σε Έλλη Στάη: Τα ρούχα σου δεν ταιριάζουν

Μαθήματα στιλ δίνει ο Δημήτρης Παπανώτας στην Έλλη Στάη μέσω Instagram. Τι λέει και για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Σκληρή κριτική ασκεί ο Δημήτρης Παπανώτας στην Έλλη Στάη με αφορμή το ντύσιμό της στην εκπομπή της χθες βράδυ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα screenshot από την τηλεόραση που δείχνει το ντύσιμο της anchorwoman η οποία όπως βλέπετε φοράει ένα κίτρινο αμάνικο μπλουζάκι με μία κόκκινη φούστα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας με ένα εκτενές post αναλύει πως τα δύο κομμάτια μεμονωμένα είναι καλόγουστα αλλά κατά την γνώμη του δεν πάνε καθόλου μεταξύ τους. “Αναρωτιέμαι γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της!!!!” γράφει. “Σε μια βαριά πολιτική συζήτηση, σε ένα βαρύ σκούρο σοβαρό σκηνικό, η οικοδέσποινα ντυμένη στα έντονα κόκκινα και…καναρινί…. είναι λίγο κόντρα ρόλος. Λες και θέλει να τρολαρει τους καλεσμένους της… Κρίμα.”

Από την κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε η Βίκυ Χατζηβασιλείου καθώς όπως λέει κάνει το ίδιο λάθος με την Έλλη Στάη. Φοράνε και οι δύο αμάνικα μπλουζάκια. Δείτε το σχετικό post.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είναι η πρώτη, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ η πρώτη φορά που βλέπω την Έλλη Στάη και δεν εντυπωσιάζομαι από το ντύσιμο της. Αντίθετα μάλιστα αναρωτιέμαι γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της!!!!! Την αγαπώ τόσο πολύ που λυπάμαι! Η φούστα αριστούργημα και της πάει. Το επάνω επίσης αριστούργημα αλλά, στα μάτια μου τουλάχιστον, δεν πάει ΚΑΘΌΛΟΥ με την φούστα. Και δεν είναι ΚΑΘΌΛΟΥ για την Έλλη… Δύσκολο το αμάνικο, ειδικά με τον σκληρό τηλεοπτικό φωτισμό. Λάθος το αμάνικο κυρίες μου. Και λέω κυρίες μου γιατί το ίδιο λάθος κάνει συχνά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου … Εν τω μεταξύ σε μια βαριά πολιτική συζήτηση, σε ένα βαρύ σκούρο σοβαρό σκηνικό, η οικοδέσποινα ντυμένη στα έντονα κόκκινα και…καναρινί…. είναι λίγο κόντρα ρόλος. Λες και θέλει να τρολαρει τους καλεσμένους της… Κρίμα. Και είναι πάντα τοοοσο καλόγουστη η Έλλη… Πολύ κρίμα. Ωστόσο πάντα ο λόγος της παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Και αν και το ντύσιμο της σήμερα μου…βγάζει το μάτι, θα το παραβλέψω… open mind λοιπόν απόψε… Καλό βράδυ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.