Αντώνης Ρέμος: “Ήμουν στο χείλος του γκρεμού, γύρισα από την κόλαση”

Αντώνης Ρέμος: "Ήμουν στο χείλος του γκρεμού, γύρισα από την κόλαση"

«Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό» λέει στον Αντώνη Σρόιτερ.

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στον Αντώνη Σρόιτερ. Μπροστά στην κάμερα της εκπομπής ΑΥΤΟΨΙΑ ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε την περίοδο που  ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο:” Ήμουν στο χείλος του γκρεμού. Ή μάλλον είχα πέσει στον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Σήκωσα τα μανίκια και δούλεψα οπουδήποτε. Και κατηγορήθηκα για αυτό, λέγανε “ο Ρέμος πάει σε γάμους και βαφτίσια”. Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω. Πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και θέλανε να ακούσουν τη μουσική μου. Είτε αυτός ήταν ένας γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή – δεν με ενδιέφερε. Αν μη τι άλλο, γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα. Δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά

 

Μάλιστα,  εξομολογήθηκε πως το «αντίδοτο» στην κόλαση που έζησε ήταν η γνωριμία του με την Υβόννη Μπόσνιακ: «Θεωρώ πως η μεγάλη χαρά και επιτυχία, αν θέλεις, είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν μου πήραν κάτι από τη ζωή μου. Δεν μου πήραν την υγεία, το μυαλό. Θα μπορούσα να μπλέξω με πάθη, με ναρκωτικά. Θα μπορούσε να διαλυθεί το σπίτι μου, η μάνα μου, η αδελφή μου… Στάθηκα όρθιος. Και επειδή πιστεύω στον Θεό, ειλικρινά και άμεσα, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, ένα φάρμακο, μία ίαση. Έτσι μου έφερε έναν άνθρωπο που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας».

 

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε τα μεσάνυχτα στον Alpha.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.