
Σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμά του ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός δεν βρίσκεται στα πλάνα.
Οι υπεύθυνοι του φαληρικού καναλιού αναζητούν νέα προγράμματα εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα, αναμένεται να αντικατασταθούν τα projects του Ατζούν, με τον οποίο υπήρξε συνεργασία τα τελευταία τρία χρόνια.
Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ είχαν δώσει προθεσμία στον Τούρκο να τους απαντήσει αν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους χωρίς το «Survivor», το οποίο φέτος πήγε… άκλαυτο.
Σύμφωνα με τη Real, ο Ατζούν δεν έχει απαντήσει ακόμα και φαίνεται να πρότεινε το «Exathlon» που προβάλλεται σε χώρες τις Λατινικής Αμερικής. Από τη πλευρά του ο ΣΚΑΪ μάλλον σχεδιάζει το πρόγραμμα της νέας σεζόν, χωρίς τον Ατζούν, ενώ έχει σταματήσει να προβάλει και το τρέιλερ του «The Voice».
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές
- #ΣΚΑΙ


