Ο πονοκέφαλος του Μητσοτάκη: Το εύρημα των κρυφών δημοσκοπήσεων που ανατρέπει τα δεδομένα

Στην κάλπη μαζί με τον γιο του ο Κ.Μητσοτάτης - Τον ρώτησε τι θα ψηφίσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά δεν έχουν κριθεί τα πάντα…

Όποιος είχε την ευκαιρία να μιλήσει off the record με δημοσκόπους την ημέρα των ευρωοεκλογών άκουγε από τους περισσότερους (αν όχι όλους) την ίδια εκτίμηση:

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μη αναστρέψιμο πλέον και η ΝΔ έχει πάνω από 90% πιθανότητες να επιτύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Αυτά τότε…

Γιατί όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το instanews οι τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων δείχνουν αλλαγή σκηνικού. Όχι βέβαια στον νικητή των εκλογών. Η νίκη της ΝΔ δεν αμφισβητείται και λογικά όπου να ‘ναι δεν θα παίζεται καν και απ’ τις στοιχηματικές.

Τα δεδομένα όμως στο θέμα της αυτοδυναμίας έχουν αλλάξει άρδην. Η ΝΔ δεν έχει τη δυναμική που θα περίμεναν όλοι μετά τον θρίαμβο των ευρωεκλογών και αν γίνονταν οι εκλογές σήμερα δεν θα κατακτούσε την αυτοδυναμία.

Ο πονοκέφαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι διπλός καθώς οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν επίσης ότι Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης έστω και οριακά θα μπουν στη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι σε μια τέτοια περίπτωση η ΝΔ θα χρειαστεί ένα ποσοστό άνω του 40% για να επιτύχει την αυτοδυναμία.

Πράγμα που αυτή τη στιγμή μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.