«Σκοτώθηκαν» Παπαδημητρίου-Αρβανίτης

«Σκοτώθηκαν» Παπαδημητρίου-Αρβανίτης

Καβγάς με επικούς διαλόγους ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ

Άγριος καβγάς ξέσπασε στην ΕΡΤ ανάμεσα στον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κώστα Αρβανίτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Αρβανίτης διέκοψε τον κ. Παπαδημητρίου. «Έχω αρχίσει να νυστάζω», σχολίασε τότε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, προκαλώντας την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης. «Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», του ανταπάντησε ο κ. Παπαδημητρίου, επικρίνοντάς τον επειδή δεν προσήλθε στην εκπομπή στην ώρα του. «Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα παρ΄ όλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

Όμως, ο καβγάς συνεχίστηκε: «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου, όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον υποψήφιο βουλευτή ν’ αφήσει τον ευρωβουλευτή να ολοκληρώσει τη φράση του. «Είστε αυθάδης», είπε τότε ο κ. Αρβανίτης και πρόσθεσε: «Άλλωστε, όπως το έχετε πει, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους. Αν δεν το έχει πει, θα ζητήσω συγγνώμη».

«Είναι πολύ παλιά συζήτηση αυτή, ήταν το 2013, δεν θα μπω σε αυτή την κουβέντα. Δεν είναι “fake news”, είναι “συκοφάντικ news”», ήταν η απάντηση του κ. Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.