Μακάριος Λαζαρίδης: Μας δείχνει το πόθεν έσχες του πριν μπει στην πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Μας δείχνει το πόθεν έσχες του πριν μπει στην πολιτική

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Καβάλα έδωσε στην δημοσιότητα τα περιουσιακά του στοιχεία .

Σε μία κίνηση που δεν έχει ξαναγίνει από υποψήφιο Βουλευτή προχώρησε σήμερα ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης. Έδωσε στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες του στην Καβάλα όπου κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής ενώ δεσμεύτηκε πως εάν εκλεγεί θα το δημοσιεύει κάθε χρόνο ανεξάρτητα από τη συνολική δημοσίευση που γίνεται κεντρικά από την Βουλή των Πόθεν Έσχες όλων των βουλευτών από όλες τις παρατάξεις.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης που είναι πολιτικός επιστήμονας και γνωρίζει άριστα την επικοινωνία προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια σε μία κίνηση πολιτικού συμβολισμού θέλοντας να περάσει  το μήνυμα πως  λειτουργεί και θα λειτουργεί με διαφάνεια:  ” Να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες, με διαφάνεια και δίχως αστερίσκους, με τι μπαίνω στην πολιτική. Θέλω, εφόσον οι πολίτες μου δείξουν με τη ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους και καταφέρω να εκλεγώ στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να ξέρουν όλοι πώς μπήκα για να μπορούν να με κρίνουν όταν θα φύγω.” δήλωσε.

 

Διαβάστε το Πόθεν Έσχες του Μακάριου Λαζαρίδη πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.