Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη που πάγωσε τους δικαστές

Συνελήφθη για ψευδορκία μάρτυρας για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου

Το μυστήριο της εξαφάνισης του Μάριου λύθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο

Πρόκειται για μια ιστορία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το σήριαλ της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου, που οι περισσότεροι έμαθαν μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη φτάνει στο φινάλε του.

Φαίνεται ότι το μυστήριο της εξαφάνισης λύθηκε οριστικά, με τον πιο τραγικό πλην αναμενόμενο τρόπο. Με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας συνεχίστηκε η δίκη, στην οποία έγινε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την ενοχή του 73χρονου φερόμενου εγκεφάλου για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αρπαγής, απόπειρας εκβίασης και σύστασης συμμορίας, ενώ πρότεινε την ενοχή ακόμα τριών κατηγορουμένων για επί μέρους πράξεις.

Οι δικαστές κυριολεκτικά πάγωσαν με ένα έγγραφο που προσκομίστηκε στην εισαγγελέα, μετά το τέλος της αγόρευσής της, με την κατάθεση πρώην συγκρατούμενης της συζύγου του βασικού κατηγορούμενου.

Στο έγγραφο αυτό η πρώην κρατούμενη αναφέρει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit ότι την περίοδο 2014-2015 που βρισκόταν στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, η σύζυγος του Π. Μιχαλεάκου της είχε αναφέρει ότι η απαγωγή του Μάριου διαπράχθηκε με σκοπό τα λύτρα, ότι ο 26χρονος έχει δολοφονηθεί και πως η σορός του κάηκε στο Άνω Διακοφτό Αχαΐας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.