
ΥΕΝΕΔ χαρακτήρισε την ΕΡΤ υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Δράμα.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, σχολίασε τη χθεσινή απόφαση της κρατικής τηλεόρασης, το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ αντί ειδήσεων να μεταδώσει το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Προσπαθούσα να πληροφορηθώ κι εγώ, έβλεπα και την ΥΕΝΕΔ… Προσπαθούσα να δω και ειδήσεις. Γιατί είχε απευθείας σύνδεση ως κρατικό κανάλι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Από κει θα πληροφορηθούμε. Εσείς δεν είχατε αυτή τη σύνδεση. Και αντί να δούμε ειδήσεις, βλέπουμε τον Αλέξη».
Στην παρατήρηση της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου ότι ο χαρακτηρισμός «ΥΕΝΕΔ» ήταν λάθος, ο κ. Κυριαζίδης, μίλησε για «αυταρχισμό» και μία «αντίληψη καθεστωτική, άλλων χωρών, τύπου Λατινικής Αμερικής ή των πρώην Σοβιετικών καθεστώτων».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Νέο κόμμα Σαμαρά: Ο λόγος που άλλαξε το όνομα λίγο πριν τις ανακοινώσεις
- Άλλαξε γνώμη για τον Τσίπρα: Σε ποια θέση βλέπει την «ΕΛ.Α.Σ.» πλέον ο γκουρού των δημοσκόπων
- Το πιο δυνατό χαρτί της Μαρίας Καρυστιανού: Το πρόσωπο – κλειδί στο νέο της κόμμα που ετοίμασε το οικονομικό πρόγραμμα
- #ΕΡΤ