
Θα είναι και οι δύο υποψήφιοι στις εκλογές, φυσικά με το ΚΚΕ
Άλλη μία θητεία στη Βουλή φαίνεται πως κερδίζει η Αλέκα Παπαρήγα και πιθανότατα θα είναι η μακροβιότερη βουλευτής μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η εκλογή της θεωρείται σίγουρη – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – καθώς ανακοινώθηκε απόψε σε εκδήλωση του ΚΚΕ στον Περισσό πως θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.
Στην 12η και τιμητική θέση της λίστας θα είναι ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Στο παρελθόν, επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, διατέλεσε υπουργός Πολιτισμού.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βασανιστήρια, εκτελέσεις και σιωπή στο Κρεμλίνο – Έρευνα σοκ αποκαλύπτει φρικαλεότητες Ρώσων διοικητών σε στρατιώτες
- Νέα «εστία φωτιάς» στη ΝΔ: Μπακογιάννη: «αλαζονική κίνηση» – Κικίλιας: «Είμαστε κράτος δικαίου όχι καφενείου και γνωστών»
- Μετωπική στο ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ρέπει προς τα αριστερά, Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος τον «σφάζουν με το γάντι»