Παντρεύτηκε στα κρυφά πρώην παίκτης του Surviror!

Παντρεύτηκε στα κρυφά πρώην παίκτης του Surviror!

To μυστήριο έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τις οικογένειας του ζεύγους παρούσες.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θοδωρόπουλο, το γνωστό μοντέλο που συμμετείχε πέρυσι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και την Allia Al Rufai, την Ινδή στιλίστρια του Bollywood.

Το ζευγάρι το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψαν λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου τους, που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, στο Πάπιγκο. Στην τελετή ήταν μόνο οι οικογένειές τους, ενώ όπως αποκάλυψε ο Θεοδωρόπουλος, την περίοδο εκείνη που παντρεύτηκαν είχε πολύ χιόνι.

Παντρεύτηκε στα κρυφά πρώην παίκτης του Surviror!

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το ζευγάρι έκανε το γαμήλιο πάρτι στο Λιμένι της Μάνης, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Το μέρος το ανακάλυψαν πέρυσι τυχαία, όταν βρέθηκαν εκεί για μπάνιο και το λάτρεψαν. Μάλιστα, όπως τόνισε το μοντέλο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, επειδή οι καλεσμένοι τους ήταν απ’ όλο τον κόσμο, ήθελε να τους γνωρίσει και αυτό το υπέροχο κομμάτι της Ελλάδας.

Παντρεύτηκε στα κρυφά πρώην παίκτης του Surviror!

Θεοδωρόπουλος και Al Rufai είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και γνωρίστηκαν στην Ινδία, όπου βρέθηκε εκείνος για επαγγελματικούς λόγους. Όπως εξομολογήθηκε, ο πρώτος χρόνος της σχέσης τους ήταν λίγο δύσκολος, μέχρι να συνηθίσουν δηλαδή το γεγονός ότι θα υπάρχουν και διαστήματα που λόγω επαγγελματικών, θα είναι μακριά ο ένας από τον άλλον.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.