Πόλεμος: Η αιχμηρή απάντηση της «Εφημερίδας των Συντακτών» στα «Παραπολιτικά» για τα λεφτά…

Πόλεμος: Η αιχμηρή απάντηση της «Εφημερίδας των Συντακτών» στα «Παραπολιτικά» για τα λεφτά…

Άρχισαν τα όργανα…

Ένα σχόλιο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» περί κωλυσιεργίας και τριγμών στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μια νέα μεγάλη κόντρα.

Το δημοσίευμα έκανε λόγο για οφειλές της εφημερίδας στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και για κακό κλίμα μεταξύ των εργαζομένων λόγω των πιέσεων που υφίστανται οι συντάκτες από τα διευθυντικά στελέχη.

Η απάντηση της «ΕΦ.ΣΥΝ.» ήταν άμεση και αιχμηρή:

«Εκεί στα “Παραπολιτικά” πρέπει –αν μη τι άλλο– να… επικαιροποιήσετε λιγάκι το ρεπορτάζ σας. Εχετε μείνει μια εξαετία πίσω. Εφημερίδα εκδίδετε. Ή μήπως όχι; Εκτός κι αν μπερδευτήκατε με όσα εσείς οφείλετε ακόμα και στους εργαζομένους σας. Γιατί η “Εφ.Συν.”, αντίθετα με όσα υποστηρίζετε στην εφημερίδα σας, κ. Κουρτάκη, δεν οφείλει πουθενά. Μπορείτε αλήθεια κι εσείς να υποστηρίξετε κάτι τέτοιο; Και αντίθετα με τα δικά σας μέσα, δεν έχει κρυφούς χρηματοδότες, ούτε… αγοράζει και πουλά στο τριπλάσιο μηχανήματα! Οσο για τις κωλυσιεργίες και τις πιέσεις για τις οποίες γράφετε, μήπως πάλι μπερδευτήκατε και κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια; Η “Εφ.Συν.” ανήκει στον συνεταιρισμό των εργαζομένων της, που πληρώνονται στην ώρα τους. Μοναδικοί εργοδότες της, άλλωστε, είναι οι αναγνώστες της…».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.