Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «τα χώνει» σε Δρίτσα-Τασία!

Ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα, δεν σας σώζει τίποτα», έγραψε στο Facebook

Ξεσπάθωσε στο Facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, Δέσποινα Χαραλαμπίδου με αφορμή το… ρουσφέτι της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

«Λοιπόν μάγκες: έγινα βουλευτής τον Μάιο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω, έφυγε τον Αύγουστο του 2012 μετανάστρια στην Γερμανία και δουλεύει με μερική απασχόληση σε νοσοκομείο ως καθαρίστρια. Η κόρη μου, όταν ήμουν βουλευτής, ήταν ήδη πτυχιούχος ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ μα ποτέ να την πάρω ως συνεργάτη μου και δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει σε φροντιστήριο μερικές ώρες την βδομάδα. Τίποτε δεν σας σώζει, τίποτε, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή», έγραψε.

Όμως, επιτέθηκε στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και για την απόφασή της να ζητήσει συγγνώμη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές, μετά την αποκάλυψη του ρουσφετιού. «Εγώ δεν συγχωρώ! Μετά τη γενική κατακραυγή δεν θα κατέβει. Εμ, και να κατέβεις δεν θα εκλεγείς κυρία Τασία», σημείωσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.