Η συγκλονιστικη ιστορία ζωής πίσω από τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Διαμαντίδη

Η συγκλονιστικη ιστορία ζωής πίσω από τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Διαμαντίδη

Η θεία του έδωσε στον πατέρα του το ένα της νεφρό για να κρατηθεί στην ζωή όταν διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια ...

 

Μία συγκλονιστική εμπειρία σαν αυτές που προβάλλονται σε ταινίες έχει ζήσει μέσα στην οικογένειά του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Διαμαντίδης. 

Όταν ο ίδιος  είχε μόλις τελειώσει το λύκειο , ο  πατέρας του Γιάννης αρρώστησε από πνευμονία και διαγνώστηκε με  οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Τότε είχε λάβει μια υπόσχεση από την αδερφή του Αργυρώ Σπαθοπούλου, πως αν ποτέ χρειαστεί θα του έδινε το ένα της νεφρό. Πράγματι η Αργυρώ ήταν εκεί όταν ο Γιάννης τη χρειάστηκε: «Εδώ είμαι εγώ. Βάλε μπροστά να γίνει ό,τι πρέπει. Κανόνισέ τα όλα».  Τότε ο πατέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη είχε πει για την αδερφή του: «Είχα πάντα ισχυρό δεσμό με την Αργυρώ, που τώρα έγινε ισχυρότερος. Για μένα ήταν θέμα ζωής και θανάτου». Για να πάρει άμεση απάντηση από την αδερφή του: «Αν δεν το έκανα αυτό, δεν θα ησύχαζα ποτέ στη ζωή μου…».  

Η συγκλονιστικη ιστορία ζωής πίσω από τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Διαμαντίδη

Τότε πριν από 19 χρόνια ο Γιάννης Διαμαντίδης δημοσιοποίησε το προσωπικό του θέμα πριν γίνει το χειρουργείο γιατί όπως αργότερα θα πει δεν ήθελε κανείς να σκεφθεί ότι επειδή ήταν βουλευτής έγινε κάποια παράκαμψη στη λίστα ανθρώπων που περίμεναν για χρόνια να κάνουν μεταμόσχευση. Ήθελε να μάθει ο κόσμος ότι έκανε το χειρουργείο γιατί του δώρισε το ένα της νεφρό η αδερφή του.Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατεβαίνει υποψήφιος στην Β Πειραιά ,στην ίδια περιφέρεια που εκλεγόταν και ο πατέρας του.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.