Κούνια-μπέλα για την Κατερίνα Νοτοπούλου

Κούνια-μπέλα για την Κατερίνα Νοτοπούλου

Κάνοντας κούνια η Κατερίνα Νοτοπούλου αποχαιρετά το εκλογικό της κέντρο στην Θεσσαλονίκη και στέλνει μήνυμα στην Ρένα Δούρου

Φορώντας λευκά ρούχα η Κατερίνα Νοτοπούλου κάνει κούνια μέσα στο εκλογικό της κέντρο στην Θεσσαλονική. Στην φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram  έγραψε: “Εδω ζήσαμε τόσα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα! Αυτές οικούνιες φιλοξένησαν παιδικά χαμόγελα, ερωτευμένους, γιαγιάδες, ανησυχίες, αγωνίες και χαλάρωση…όλη μας η προσπάθεια. Σήμερα αφήνουμε πια την πρώτη μας στέγη και από Σεπτέμβριο θα είμαστε στο Δημαρχείο. Και @rena dourou δεν πρόλαβες να έρθεις. Ήταν η Αγίας Σοφίας 40 το εκλογικό κέντρο της #thessaloniki_mazi.”

Είχε προηγηθεί διάλογος  Νοτοπούλου-Δούρου  κάτω αποό φωτογραφία που χε ανεβάσει η Περιφεριάρχης Αττικής κάνοντας κούνια κι έγραφε : «Κούνια μπέλα, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ» μαζί με ένα  emoji που κλαίει από τα γέλια.   Ανάμεσα στα άλλα σχόλια που είχαν αφήσει οι followers της ηταν και αυτό της Κατερίνας Νοτοπούλου που έγραφε:
«Έχουμε στο εκλογικό μας κουνια έλα!!»  με την Ρένα Δούρου να απαντά εκ νέου:  «@notopoulou_katerina επειδή τώρα έχουμε τρεξίματα όπως κι εσείς, κράτησε μου θέση για μετά»

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.