Μετακινήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες εκλογικές περιφέρειες

Μετακινήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες εκλογικές περιφέρειες

Με στόχο το κλείσιμο της ψαλίδας του αποτελέσματος των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρώνει πολλές στρατηγικές. Μία από αυτές η μετακίνηση στελεχών σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που είχαν εκλεγεί στο παρελθόν...

Το που εξελέγη κάποιος βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν δεν σημαίνει πως θα είναι και πάλι υποψήφιος στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Ήδη  έχουν ακουστεί διάφορα  σενάρια για μετακινήσεις στελεχών αλλά και νέα ονόματα για τα ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews.gr  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, θα μετακινηθεί από την Β Αθηνών  στη μάχη του Δυτικού τομέα της Αθήνας ,  ενώ η Έφη Αχτσιόγλου όπως όλα δείχνουν  «κλειδώνει» ως επικεφαλής στο Επικρατείας.

Ο  Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατεβαίνει στον βόρειο τομέα, εκεί όπου θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος  κατά πάσα πιθανότητα θα είναι  υποψήφιος στην Α’ Αθήνας μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον Νίκο Φίλη. Στο νότιο τομέα  σίγουρη  θεωρείται η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά, ενώ για την ίδια περιοχή ακούγονται τα ονόματα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, του Νίκου Ξυδάκη, του Αλέξη Χαρίτση κ.α.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.