Οι δυο τάσεις στη Νέα Δημοκρατία για την επόμενη μέρα στην ΕΡΤ

Οι δυο τάσεις στη Νέα Δημοκρατία για την επόμενη μέρα στην ΕΡΤ

Τι θα αλλάξει με κυβέρνηση Μητσοτάκη...

Το θέμα της ΕΡΤ είναι ένα από τα αγκάθια που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη (εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και αναλάβει την εξουσία).

Ο ίδιος ο πρόεδρος της παράταξης στην τελευταία του συνέντευξη τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει εκ νέου η ΕΡΤ. Λίγες ώρες αργότερα όμως ένα από τα σημαίνοντα στελέχη της παράταξης διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ υπερασπίστηκε την απόφαση Σαμαρά για το λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση που έφερε 2900 απολύσεις.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα αντιδημοκρατικότητας στην εν λόγω απόφαση, σχολιάζοντας με νόημα: «Ελήφθη η απόφαση της δημιουργίας νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα από τη νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση, ως είχε κάθε δικαίωμα. Προσφύγατε και οι εργαζόμενοι και άλλοι στο Συμβούλιο της Επικρατείας που έκρινε πως ήταν συνταγματική απόφαση. Τι λείπει εδώ; Υπάρχει κάνα θέμα;».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την εκλογή της ΝΔ θα υπάρξουν αλλαγές στην ΕΡΤ. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εντός της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι η σημερινή ΕΡΤ δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με την ΕΡΤ που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ο νοών νοείτω…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.