Γιώργος Πατούλης: Το συγκινητικό τηλέφωνημα στην μητέρα του

Γιώργος Πατούλης: Το συγκινητικό τηλέφωνημα στην μητέρα του

Το τηλέφωνο του νέου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη δεν σταμάτησε να χτυπά ως τα ξημερώματα. Η συγκίνησή του κορυφώθηκε όταν τηλεφώνησε στην μητέρα του...

Από την στιγμή που έγινε η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που έδειχε μεγάλη νίκη του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής  το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε να χτυπά.

Όπως κάνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και ως δήμαρχος Αμαρουσίου το σήκωνε ο ίδιος , δεχόταν ευχές και συγχαρητηρια και ευχαριστούσε με ευγένεια.

Πολύ νωρίς του τηλεφώνησε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η στιγμή όμως που ο νέος περιφερειάρχης φορτίστηκε περισσότερο συναισθηματικά ήταν όταν κώπασε ο ενθουασιασμός της νίκης. Τότε ζήτησε από τους συνεργάτες του να τον αφήσουν μόνο μαζί μετον αδερφό του και μίλησαν στο τηλέφωνο με την μητέρα τους στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Και όχι άδικα αφού όπως έχει δηλώσει ο ίδιος είναι μάνα ηρωίδα γιατί όχι μόνο κατάφερε να μεγαλώσει μόνης της εκείνον και τον αδελφό του αλλά τους έκανε και επιστήμονες!

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.