Συνελήφθη εκατομμυριούχος ομογενής στη Νέα Υόρκη: Κατηγορείται ότι «εξαφάνισε» τη γυναίκα του

Ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνις, με καταγωγή από την Αργεντινή, συνελήφθησαν στο Κονέκτικατ σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος, μητέρας πέντε παιδιών, από την πόλη Νιου Κάνααν.
Συνελήφθη εκατομμυριούχος ομογενής στη Νέα Υόρκη: Κατηγορείται ότι «εξαφάνισε» τη γυναίκα του

Η Τζένιφερ Δούλος, 50 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά τις 24 Μαΐου στη Νέα Καναάν. Αυτή και ο σύζυγός της φέρεται να ήταν στη μέση ενός πικρού αγώνα διαζυγίου και επιμέλειας των παιδιών τους.

Ο Φώτης Δούλος, 51 ετών, και η Τροκόνις, 44 ετών, κατηγορούνται για την παραποίηση ή την κατασκευή υλικών αποδεικτικών στοιχείων και την παρεμπόδιση της δίωξης, ανέφερε η αστυνομία την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ποινικής έρευνας, εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τον Φώτη Δούλο και τον Μισέλ Κ. Τροκόνις, τα οποία παραγγέλθηκαν από τον Εισαγγελέα και τον Ανώτερο Δικαστή, ο οποίος βρήκε πιθανή αιτία και υπέγραψε και τα δύο εντάλματα σύλληψης, δήλωσε η αστυνομία.

Η Τζένιφερ Δούλος εθεάθη για τελευταία φορά με τα παιδιά της στο σχολείο στις 24 Μαΐου. Αναφέρθηκε ως αγνοουμένη αργότερα εκείνο το βράδυ, ενώ το όχημά της βρέθηκε σε πάρκο κοντά στο σπίτι που νοίκιαζε στη Νέα Καναάν. Τα παιδιά της είναι ασφαλή με τα μέλη της οικογένειας της.

Σε έγγραφα διαζυγίου, η Τζένιφερ Δούλος είχε κατηγορήσει τον σύζυγό της για απιστία, σκληρότητα και απειλές πως θα απαγάγει τα παιδιά και θα τα πάει στην Ελλάδα, ανέφερε η θυγατρική της CBS WFSB-TV. Ο Δούλος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και είπε ότι τα παιδιά του κρατούνται υπό ένοπλες φρουρές στο σπίτι της μητέρας της συζύγου του στη Νέα Υόρκη.

Ο Δούλος και η Τροκόνις θα παρουσιαστούν στο ανώτατο δικαστήριο του Νόργουολκ σήμερα Δευτέρα, ενώ η αστυνομία σημειώνει πως η έρευνα συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ