Xαμός με τον Ντόναλντ Τραμπ – Εμφανίστηκε με τα κανονικά μαλλιά του! (ΦΩΤΟ)

Xαμός με τον Ντόναλντ Τραμπ - Εμφανίστηκε με τα κανονικά μαλλιά του! (ΦΩΤΟ)

Είτε κατά τύχη είτε σκόπιμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε χωρίς το επιμελημένο χτένισμα των πορτοκαλί μαλλιών του, προξενώντας αν μη τι άλλο εντύπωση.

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε χωρίς το περιποιημένο και κάπως υπερβολικό χτένισμα με τον οποίο τον έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια ακόμα και πριν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ.

Την Κυριακή, μία ημέρα πριν φτάσει στη  Βρετανία για επίσημη επίσκεψη, βρέθηκε στη Βιρτζίνια σε ευαγγελική εκκλησία με μαλλιά «φυσικά», χτενισμένα προς τα πίσω, χωρίς να έχει κάνει πιστολάκι.

Εμφανίστηκε μάλιστα με σακάκι χωρίς γραβάτα, κάτι γενικά ασυνήθιστο για τον ίδιο. Πριν επισκεφτεί την εκκλησία είχε παίξει γκολφ κάτι που ίσως εξηγεί την πιο χαλαρή εμφάνισή του.

Xαμός με τον Ντόναλντ Τραμπ - Εμφανίστηκε με τα κανονικά μαλλιά του! (ΦΩΤΟ)

Οπως ήταν αναμενόμενο τα μαλλιά του προέδρου απασχόλησαν ιδιαίτερα τα κοινωνικά δίκτυα, από τα οποία δεν έλειψαν όσοι έδωσαν τα συγχαρητήριά τους. Τα ΜΜΕ έχουν εξάλλου εντρυφήσει στο ζήτημα της κόμμωσης του προέδρου των ΗΠΑ. Είναι αληθινά ή φορά περούκα;

Και αν είναι αληθινά, πόση ώρα ασχολείται καθημερινά; Οπως και αν έχει, το μαλλί του προέδρου τον χαρακτηρίζει, σε σημείο να είναι αυτό που τον περιγράφει στην αμερικανική και τη βρετανική νοηματική γλώσσα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.