
H Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου ότι την έχει απατήσει σύντροφός της κατά το παρελθόν και μάλιστα της το είχε ομολογήσει!
Αφορμή για να το πει ήταν η συνέντευξή της Άβας Γαλανοπούλου. Αφότου προβλήθηκε το βίντεο με την ηθοποιό να λέει πως της έχει συμβεί σύντροφό της να της αποκαλύψει πως την απάτησε, η Ναταλία πήρε το λόγο και δεν πιστεύαμε όλα όσα είπε.
«Εγώ το έχω κάνει, το παραδέχομαι, πίεσα σύντροφό μου να μου πει αν με απάτησε και το είπε ο δύστυχος. Του έλεγα: «πες μου την αλήθεια, θέλω να ξέρω, είμαι open mind και του είπα ότι δεν θα θυμώσω» και μου απάντησε: «Εντάξει το έκανα».
Και μετά; Πώς γίνεται το μάτι του φιδιού; Που στενεύεις και πετάγονται φλόγες, τον πήρε και τον σήκωσε. Αλλά είναι άδικο, μην τον παγιδεύεις ότι θέλεις να ξέρεις γιατί καλύτερα να μην το μάθεις. Ή θα λες δεν θέλω να ξέρω ή θα πεις θέλω να ξέρω, δεν με πειράξει και όντως να μην σε πειράξει», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων