Σε αυτόν τον παίκτη του MasterChef πρότεινε συνεργασία o Άκης Πετρετζίκης (BINTEO)

Σε αυτόν τον παίκτη του MasterChef πρότεινε συνεργασία o Άκης Πετρετζίκης (BINTEO)

O πρώτος Έλληνας MasterChef, και ο μόνος που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στον  χώρο της τηλεόρασης και της εστίασης μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Άκης Πετρετζίκης. 

Όλοι οι παίκτες του MasterChef ονειρεύονται μια αντίστοιχη καριέρα και μάλιστα κάποιοι πήγαν ήδη να τον συναντήσουν, όπως είδαμε χθες.

Φυσικά, ο ίδιος ο Άκης παρακολουθεί το MasterChef και έχει ξεχωρίσει … ταλέντα και μάλιστα δεν διστάζει να τους κάνει πρόταση συνεργασίας.

Την αποκάλυψη έκαναν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μέσα από αυτή την πρόταση, φαίνεται πως ο Άκης Πετρετζίκης είναι ακομπλεξάριστος και δίνει χώρο και χρόνο σε νέα παιδιά που αγαπάνε την μαγειρική και έχουν απήχηση στον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα είπαν στην εκπομπή του Open, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε  ήδη πρόταση στον πιο αγαπημένο παίκτη του φετινού MasterChef.

Ποιος είναι; Φυσικά ο Χρήστος Μπάρκας. Φαίνεται, πως ο Άκης του πρότεινε να βρεθούν στην ίδια κουζίνα και να μαγειρέψουν παρέα. Πολύ σύντομα θα τους δούμε να μαγειρεύουν μαζί, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.