Με σπασμένα φρένα ο Παναθηναϊκός

Με σπασμένα φρένα ο Παναθηναϊκός

Πρώτη νίκη στα ημιτελικά για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

Με τα φρένα σπασμένα, ο Παναθηναϊκός ξέσπασε πάνω στο Περιστέρι για την 25ήμερη αποχή, παίρνοντας διά περιπάτου πίσω το αβαντάζ έδρας (68-91) και γράφοντας το 1-0 στα ημιτελικά.

Το διάστημα αγωνιστικής απραξίας ήταν μεγάλο. Σχεδόν έναν μήνα μετά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «διψούσε» για μπάσκετ. Η εικόνα του δευτέρου γύρου με την νίκη του Περιστερίου δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που είδαμε στο παρκέ του «Ανδρέας Παπανδρέου» στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να είναι εντυπωσιακοί.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πετούσαν… φωτιές, αντέδρασαν στην επιστροφή του Περιστερίου από το -24 (48-56), πήραν προβάδισμα στην σειρά και πλέον θέλουν δύο αποτελέσματα ακόμη για την πρόκριση στους τελικούς. Σπουδαία εμφάνιση από τον Ντεσόν Τόμας (21π., 10ριμπ.), που ξεχώρισε μαζί με τους Καλάθη (19π., 11ας) και Λοτζέσκι (13π.). Για το Περιστέρι, μένει το σερί 13-0 της τρίτης περιόδου το οποίο όμως δεν είχε συνέχεια. Πρώτος σκόρερ ο Μπέντιλ με 20 πόντους.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ (1/6, 18:00), όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί το Περιστέρι θέλοντας να ζευγαρώσει τις νίκες του, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ψάχνει break ισοφάρισης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.