Κατέρρευσε ο σταρ ” Games of Thrones” Κιτ Χάρινγκτον

Κατέρρευσε ο σταρ " Games of Thrones" Κιτ Χάρινγκτον

Ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον υποβάλλεται σε θεραπεία μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς "Game of Thrones" στην οποία πρωταγωνίστησε ως ο αγαπημένος του κοινού Τζον Σνόου, ανακοίνωσε εκπρόσωπός του.

“Ο Κιτ αποφάσισε να επωφεληθεί από αυτό το διάλειμμα στο πρόγραμμά του χρησιμοποιώντας το ως ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο σε ένα κέντρο θεραπείας και ξεκούρασης ώστε να διαχειριστεί ορισμένα προσωπικά του θέματα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του 32χρονου βρετανού ηθοποιού.

Από ένας άσημος ηθοποιός, ο Χάρινγκτον γνώρισε τη διασημότητα παγκοσμίως ερμηνεύοντας στο “Game of Thrones” τον ρόλο του γενναίου Σνόου.

Η ανακοίνωση δεν διευκρίνιζε “τα θέματα” του Κιτ αλλά η στήλη Page Six της εφημερίδας The New York Post γράφει ότι ο ηθοποιός είχε επηρεαστεί και εξουθενωθεί πολύ στο τέλος της σειράς και πλέον υποβάλλεται σε θεραπεία για στρες, εξάντληση και κατάχρηση αλκοόλ.

Η Page Six προσθέτει ότι ο ηθοποιός είχε κλείσει τη θέση του σε ειδική κλινική στις ΗΠΑ αρκετές εβδομάδες πριν τελειώσει η σειρά φαντασίας στις 19 Μαΐου. Το τελευταίο επεισόδιό της, που μεταδιδόταν από το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο ΗΒΟ είχε ρεκόρ τηλεθέασης, με 19,3 εκατομμύρια θεατές μόνο στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.