Ενώπιον του δικαστηρίου ξανά ο «Ορέστης» – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο θυμάτων του

Πτώμα σε αποσύνθεση βρέθηκε στη δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Λήγει σήμερα το πέμπτο στην σειρά διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου υπόπτου για τις κατά συρροήν δολοφονίες πέντε αλλοδαπών γυναικών και δυο κοριτσιών.

Ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση της κράτησής του για άλλες 8 ημέρες.

Η ανανέωση κράτησης του υπόπτου κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να συμπληρωθεί το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας.

Κατά συνέπεια, η υπόθεση δεν θα καταχωρηθεί σήμερα στο δικαστήριο, όπως αναμενόταν.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Marry Rose(Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez(Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu(Νεπάλ).

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί και έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί μόνο δύο και συγκεκριμένα της Marry Rose και της Arian Palanas, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο θυμάτων στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στην λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Εναντίον του υπόπτου διερευνάται και υπόθεση βιασμού αλλοδαπής γυναίκας, με τον ίδιο να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.