Ζήτησε εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Όσα τόνισε στις δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ζήτησε εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και την διεξαγωγή Εθνικών εκλογών ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτσάκης στις δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του, να παραιτηθεί και ο τόπος να οδηγηθεί σε εκλογές. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επίσημες δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Μετά από τέσσερα χρόνια η Ελλάδα πήγε στις κάλπες και έστειλε καθαρό μήνυμα. Η ΝΔ είναι η πρώτη και πολύ ενισχυμένη δύναμη της χώρας. Η αλλαγή ξεκίνησε. Στέκομαι με επίγνωση της πατριωτικής μου ευθύνης. Σας υποσχέθηκα πως θα εργαστώ σκληρά για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει» ανέφερε στην αρχή των δηλώσεών του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σέβομαι τους συμπολίτες μας που έκαναν άλλες επιλογές, θα αγωνιστώ για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους γιατί είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες. Τα αποτελέσματα των εκλογών σηματοδοτούν ότι ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Ο χρόνος για να λήξει τυπικά η θητεία φαίνεται μικρός αλλά ικανός για να ζημιωθεί περαιτέρω η χώρα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του τόπου. Αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση.

Το αποτέλεσμα γεννά αισθήματα χαράς στους φίλους της παράταξης, ζητώ από τα στελέχη μας να το αντιμετωπίσουν με αίσθημα ευθύνης αλλά κυρίως με σεμνότητα. Η Ελλάδα περιμένει σκληρή δουλειά και κυρίως, αποτέλεσμα. Στην καρδιά μου δεν υπάρχουν πολλοί και λίγοι, πάνω απ’ όλα δεν ξεχνούμε όσους έκαναν διαφορετικές επιλογές. Θα γυρίσω και πάλι όλη την Ελλάδα για να πείσω ότι αξίζουμε την ευκαιρία για να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο μέλλον. Η αλληλεγγύη είναι το θεμέλιο της κοινωνικής συνοχής» ανέφερε στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θα δώσουμε έμφαση στο σχέδιό μας για το οποίο θα ζητήσουμε την έγκριση του λαού για να κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα για μια αναγέννηση της χώρας απ’ όπου κανένας δεν περισσεύει. Τώρα ανατέλλει ο ήλιος για μια αλλαγή, για μια καλύτερη ζωή. Ας υψώσουμε αυτό τον ήλιο στη μέση ενός γαλανού ουρανού μιας υπερήφανης πατρίδας» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ