
Δεν... ξύπνησε κανένας εκ των οκτώ μελών της εφορευτικής επιτροπής.
Kαι δεν μιλάμε για κάποιο απομακρυσμένο χωριό της περιφέρειας, στο οποίο δεν κατέστη δυνατό να… σκαρφαλώσει η εφορευτική επιτροπή, αλλά για το κέντρο της Αθήνας και δη την Κυψέλη!
Στο εκλογικό τμήμα που θα προσέλθει γύρω στις 10:00 για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας, κανείς εκ των μελών της εφορευτικής επιτροπής, οκτώ στον αριθμό, δεν έχει πάει στο σχολικό συγκρότημα της Κυψέλης!
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πυρ ομαδόν κατά Δένδια: Τον «κάρφωσε» υπουργός, αλλά και μεγαλοδημοσιογράφος για τον Άγνωστο Στρατιώτη – «Μόνο σε κώμα δεν θα ερχόμουν στη Βουλή»
- Από την Καρντάσιαν και τις απαγωγές των πλούσιων αφεντικών κρυπτονομισμάτων, στο Λούβρο – Η τελευταία ελπίδα της Γαλλίας να βρεθούν τα κοσμήματα ονομάζεται BRB
- «Είναι χάσιμο χρόνου»: Τι οδήγησε στο ναυάγιο των νέων ειρηνευτικών επαφών για την Ουκρανία μεταξύ Τραμπ-Πούτιν