Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 είχε «κοπεί»!

Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 είχε «κοπεί»!

Υπήρξε μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του ΑΝΤ1, με το κοινό να μην χορταίνει να τη βλέπει σε επανάληψη ακόμα και 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της.

Προβολή η οποία μόνο ικανοποιημένους δεν άφησε τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1…

Ο λόγος για τα θρυλικά «Εγκλήματα», τα οποία μόλις ξεκίνησαν έκαναν κάτι περισσότερο από απογοητευτικά νούμερα, με αποτέλεσμα το κανάλι να καλείται να λάβει δραστικά μέτρα.

Μια πικάντικη αποκάλυψη σχετικά με αυτό έκανε ο Κώστας Κόκλας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Λάθος», στην οποία παραδέχτηκε ότι η σειρά είχε «κοπεί» από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, χωρίς το κοινό να έχει ιδέα!

«Τα κανάλια είχαν αρνηθεί να πάρουν το σήριαλ. Στο 8ο επεισόδιο κοπήκαμε, σταματήσαμε. Φαλίρισε ο παραγωγός κι εμείς χαιρετηθήκαμε και φύγαμε. Όταν άρχισε να παίζεται έκανε άθλια νούμερα. Ξαφνικά στο 6ο επεισόδιο άρχισε να κάνει 25-30% και στο 8ο 40%. Μας πήραν λοιπόν από τον ΑΝΤ1 και μας είπαν να ξεκινήσουμε γυρίσματα γιατί το σήριαλ σκίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη 20 χρόνια μετά: O ANT1 είχε «κόψει» την πιο επιτυχημένη σειρά του στο 8ο επεισόδιο αλλά... τα μπάλωσε

Να σημειωθεί πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το «Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο ο σταθμός δεν πίστευε καθόλου και το είχε βάλει να «παίζει» απέναντι από τη μεγαλύτερη επιτυχία του Mega την περίοδο εκείνη: Τους «Δυο Ξένους»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.