«Νοθεία» καταγγέλλει η ΛΑΕ του Λαφαζάνη

«Νοθεία» καταγγέλλει η ΛΑΕ του Λαφαζάνη

Υποστηρίζει ότι στο εκλογικό τμήμα στην Πρεσβεία του Λονδίνου δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της ΛΑΕ "με ευθύνη της κυβέρνησης".

«Πρωτοφανή, ανοικτή και κυνική νόθευση των ευρωεκλογών» καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ).

Όπως αναφέρει, από το πρωί του Σαββάτου που άνοιξαν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές στην ελληνική πρεσβεία του Λονδίνου, «δεν υπάρχουν και επομένως δεν δίδονται ψηφοδέλτια της ΛΑΕ«.

Το κόμμα μάλιστα υποστηρίζει πως τα συναρμόδια υπουργεία γνώριζαν την έλλειψη των ψηφοδελτίων της ΛΑΕ, αλλά «όχι μόνο δεν έπραξαν τα δέοντα αλλά συνειδητά αδράνησαν και τώρα καλύπτουν την νόθευση και καταδολίευση της εκλογικής διαδικασίας«.

Η Λαϊκή Ενότητα σημειώνει πως έστειλε από τις 13 Μαΐου τα ψηφοδέλτια με την υπηρεσία ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, έχοντας παραδώσει και τα σχετικά αποδεικτικά παραστατικά στα Υπουργεία Εξωτερικών και Εσωτερικών.

«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για πρακτικές ωμής νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο. Αν η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τέτοια αδιαφορία και κυνικότητα στην περίπτωση του Λονδίνου, μπορεί κανείς να φανταστεί σε τι μεθοδεύσεις σε βάρος της ακεραιότητας των εκλογών μπορεί γενικότερα να φτάσει», σημειώνει η ΛΑΕ και ζητά «να σταματήσουν άμεσα και να ακυρωθούν οι εκλογές στο Λονδίνο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.