Ψήφισε Φουρέιρα… δαγκωτό ο Μποτία!

Ψήφισε Φουρέιρα... δαγκωτό ο Μποτία!

Δημόσια τον θαυμασμό του για την σύντροφο του Ελένη Φουρέιρα μετά την φετινή της εμφάνιση στην Eurovision εκδήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δαγκωτό Φουρέιρα δήλωσε ότι ψηφίζει ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Instagram δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της γνωστής τραγουδίστριας, με τον ίδιο να εκδηλώνει για πρώτη φορά τα συναισθήματα του για αυτή.

Σύμφωνα με την «Real» μετά τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision ο έρωτας του ζευγαριού δεν απασχολεί μόνο τα ελληνικά media, αλλά και αυτά της Ευρώπης. Στον περσινό διαγωνισμό ο Μποτία έμεινε στα παρασκήνια της Eurovision, με τον ίδιο να μην κάνει καμία δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .

Ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και φέτος στο Ισραήλ, καθώς δύο μέρες από την εμφάνιση της Φουρέιρα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο ίδιος έκανε δημόσια γνωστή για πρώτη φορά την στήριξη του στην αγαπημένη του δείχνοντας παράλληλα πως το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.