MasterChef 3: Αυτή είναι η σύντροφος του Μανώλη

MasterChef 3: Αυτή είναι η σύντροφος του Μανώλη

Από την Ολλανδία το κορίτσι...

Tο βράδυ της Τετάρτης, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef 3. Ο Μανώλης Σαρρής αναδείχθηκε μεγάλος νικητής κερδίζοντας τον τίτλο του Έλληνα MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και τότε ο 27χρονος σεφ ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Ανάμεσα σε όσους έτρεξαν να τον συγχαρούν ήταν και η σύντροφός του, η οποία ταξίδεψε από το Άμστερνταμ και βρέθηκε στο πλατό. Ο Μανώλης δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί με την αγαπημένη του Λιόρα μπροστά στην κάμερα, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένος είναι.

Την ευχαριστώ πολύ. Θέλω να μπω στο βαν να πάω για ποτάρες. Όσο ήμουν στο σπίτι αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν η ζωή μου, η κανονική ροή. Φεύγοντας από το Άμστερνταμ είχα υποσχεθεί στους φίλους μου, πως αν κερδίσω θα τους κάνω δώρο ένα ταξίδι» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μανώλης Σαρρής.

02.jpg
masterchef_3.jpg
masterchef_3.jpg

Σήμερα, ο νικητής του MasterChef ήταν καλεσμένος στη Φωλιά των Κούκου, όπου πήγε μαζί με την Ολλανδή σύντροφό του.

«Η Λιόρα δεν είναι από εδώ. Είναι από το Άμστερνταμ. Εκεί έμενα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εκεί γνωριστήκαμε. Έχει έρθει για να βρεθούμε, όχι μόνο για τον τελικό. Μου έλειψε και της έλειψα. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Χωριστήκαμε πολύ γρήγορα γιατί μπήκα στο παιχνίδι. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τι θα κάνω τώρα. Η Λιόρα δουλεύει στο Άμστερνταμ. Ούτε εγώ θα γυρίσω στο Άμστερνταμ, ούτε αυτή θα έρθει Ελλάδα. Το μέλλον το δικό μου είναι εδώ. Θα δούμε πως θα το κάνουμε, είναι περίπλοκο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.