
Ο ιαπωνικός κολοσσός του τομέα των ηλεκτρονικών, η εταιρεία Panasonic, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις δοσοληψίες του με τον κινεζικό όμιλο Huawei.
Η Huawei προστέθηκε σε μαύρη λίστα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αφού η Ουάσινγκτον προσάπτει στην κινεζική επιχείρηση που πρωτοπορεί στην ανάπτυξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας πέμπτης γενιάς (5G) πως ενέχεται σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες της Κίνας.
«Σταματήσαμε τις συναλλαγές μας με τη Χουάγουεϊ και 68 θυγατρικές της οι οποίες υπόκεινται στην απαγόρευση της αμερικανικής κυβέρνησης», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζο Φλιν, εκπρόσωπος του ιαπωνικού ομίλου, ο οποίος προμήθευε ως τώρα την κινεζική εταιρεία με ημιαγωγούς και άλλα υλικά που αξιοποιεί.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις