
Χρέωσαν 150 ευρώ για έξι μπίρες και 591 ευρώ για έξι μερίδες καλαμαράκια.
Ταξίδεψε από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης σε ελληνικό νησί, στη Μύκονο και θέλησε να απολαύσει καλαμαράκια δίπλα στο κύμα. Μέχρι εδώ, η ιστορία δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον αφού… κάτι τέτοιο κάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες, από όλο τον κόσμο, που φτάνουν στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Γιατί ο συγκεκριμένος έγινε είδηση; Η απάντηση είναι γιατί πλήρωσε για το γεύμα αυτό με τα καλαμαράκια, τις σαλάτες και τις μπύρες, 836 ευρώ!
Ο άνθρωπος σοκαρισμένος κράτησε το χαρτί της παραγγελίας και το δημοσίευσε στη γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα ΤripΑdvisor, περιγράφοντας την απίστευτη εμπειρία του.
Διαβάστε και… «κλάψτε»!
6 μερίδες καλαμαράκια… 591 ευρώ! Το μαγαζί δηλαδή, χρεώνει τη μερίδα 98,50 ευρώ!
Στον ανυποψίαστο τουρίστα, χρέωσαν 150 ευρώ για 6 μπύρες! 25 ευρώ η μπύρα δηλαδή!
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ο Ερντογάν «καταδιώκει» τα ελληνικά μαχητικά – Πώς η συμφωνία με τους Βρετανούς για τα Eurofighter αλλάζει τις ισορροπίες
- Βόμβες από πρώην υπουργό του Τσίπρα: «Προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» – «Γελοιότητες απείρου κάλλους»
- Η Ντόρα Μπακογιάννη εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η πρόταση-σοκ για άτυπο συμβούλιο πρωθυπουργών που πέρασε στα ψιλά