Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Ψινάκη ο Χούτος

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Ψινάκη ο Χούτος

Το ανακοίνωσε μέσω social media.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης του Survivor, Λάμπρος Χούτος ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Μάλιστα, όπως κάνει γνωστό θα κατέβει στις ευρωεκλογές με το κόμμα «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη.

Ο ίδιος εξηγεί πως σκοπός του είναι η Ελλάδα να συμβαδίσει με τις άλλες χώρες της ΕΕ, με τις οποίες θα πρέπει να έχει στενή συνεργασία.

«Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το “εμείς” και όχι το “εγώ”», σημειώνει μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στην ανάρτησή του.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν παραλείπει να σημειώσει πόσο τον λυπεί η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, κάτι που, όπως αναφέρει, τον ώθησε στο να συμμετάσχει στα κοινά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.