Tελικός MasterChef: Σαρώνει ο Μανώλης (ΦΩΤΟ)

Tελικός MasterChef: Σαρώνει ο Μανώλης (ΦΩΤΟ)

Σε ρυθμό τελικού το MasterChef από το βράδυ της Δευτέρας, με τον μεγάλο νικητή να ανακοινώνεται τελικά τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ζωντανή μετάδοση από το STAR.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες βρέθηκαν στο Μπιλμπάο, όπου έκαναν βόλτες και δοκίμασαν τους θησαυρούς της τοπικής κουζίνας.

Παράλληλα, οι δυο φιναλίστ κλήθηκαν να αποδώσουν τρία πιάτα του βραβευμένου σεφ Πάουλο Αιραούδο, ο οποίος είναι βραβευμένος με αστέρι Μισελέν και είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Amelia στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου κέρδισε επίσης αστέρι Μισελέν λίγους μήνες αργότερα.

Ποιος νίκησε στην πρώτη δοκιμασία του τελικού;

Η βαθμολογία της Σπυριδούλας και του Μανώλη την πρώτη ημέρα του τελικού με βάση την απόδοσή τους, φαίνεται να είναι τόσο κοντά που δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μάλιστα, χθες η κριτική του βραβευμένου σεφ έδειξε ότι οι δύο παίκτες ήταν ισάξιοι, με τον Μανώλη να υπερτερεί σε γεύση και τη Σπυριδούλα σε εμφάνιση πιάτου.

Την ίδια ώρα σε διαδικτυακή ψηφοφορία, φαίνεται ξεκάθαρα ποιον θέλει ο κόσμος για νικητή… αφού αυτή την ώρα ο Μανώλης έχει το 92% των θετικών ψήφων ενώ η Σπυριδούλα το 8%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.