
Κορυφαίοι οίκοι μόδας έχουν δεσμευθεί ότι θα σταματήσουν να συνεργάζονται με μοντέλα ηλικίας κάτω των 18 ετών.
Οι οίκοι Gucci, Saint Laurent και Alexander McQueen, είναι μεταξύ των brand που ανήκουν στον γαλλικό πολυεθνικό όμιλο Kering, ο οποίος θα επιβάλει νέες κατευθυντήριες γραμμές από το 2020, διασφαλίζοντας ότι όλα τα μοντέλα με τα οποία θα συνεργάζεται θα είναι άνω των 18 ετών.
Η απαγόρευση θα εφαρμοστεί τόσο στις διαφημιστικές εκστρατείες όσο και στις επιδείξεις μόδας, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Φρανσουά Ανρί Πινό.
“Ως παγκόσμιος όμιλος πολυτελών ειδών, συνειδητοποιούμε την επιρροή που ασκούμε στις νεότερες γενιές, ειδικότερα από τις εικόνες που παράγουν οι οίκοι μας” τόνισε. “Πιστεύουμε ότι έχουμε την ευθύνη να προωθήσουμε τις καλύτερες δυνατές πρακτικές στον κλάδο πολυτελών ειδών και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα κίνημα που θα ενθαρρύνει τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα”.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Drone στη Λευκάδα: Τα σενάρια που φέρνουν έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση
- Παρότι ήθελαν η νύφη και ο γαμπρός: Ο λόγος που το σενάριο Τζάκρη – ΠΑΣΟΚ απομακρύνεται
- Το παιχνίδι της διαδοχής και οι «κρυφές» μετρήσεις: Ποιον προτιμούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για αντι-Μητσοτάκη

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
