Ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη: «Πάτησε γκάζι για να γλιτώσει το τομάρι του»

Ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη: «Πάτησε γκάζι για να γλιτώσει το τομάρι του»

Οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.

Με αφορμή το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Καλλιθέα και τo OPEN TV έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει το μαύρο διερχόμενο ΙΧ να χτυπά και να εγκαταλείπει τη φοιτήτρια στη Λεωφόρο Θησέως, η Μίνα Αρναούτη πήρε θέση μέσα από τα social media εναντίον του οδηγού που χτύπησε, παρέσυρε και εγκατέλειψε μια 19χρονη κοπέλα.

«Απίστευτο ότι για να γλυτώσει το τομάρι του πάτησε γκάζι και έφυγε. Να μη πληρώσει, να μην αναλάβει τις ευθύνες του να βρεθεί η κοπέλα από το πουθενά στην εντατική και να έχει να αντιμετωπίσει και όλα τα υπόλοιπα εκτός από τους πόνους … Να σε σκοτώνουν και να φέρονται σαν κτήνη..! Αυτός είναι ο άνθρωπος του σήμερα;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει βαρύτατα τραυματισμένη στην άσφαλτο. Ο πατέρας της 18χρονης μίλησε στο Open TV και αποκάλυψε πως η κόρη του σώθηκε για λίγα μόλις λεπτά και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Την ίδια ώρα, η Τροχαία Καλλιθέας που έχει αναλάβει την ερευνά έχει εντοπίσει και έχει κατασχέσει ένα όχημα το οποίο παρομοιάζει με εκείνο που χτύπησε την 18χρονη ενώ αναζητείται ο οδηγός.

Το Open TV και ο Μαρίνος Αλειφέρης έφεραν στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κι όπως φαίνεται οι δυο κοπέλες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το σώμα της φοιτήτριας αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται. Δευτερόλεπτα μετά και λίγα μόλις μέτρα μακριά ο οδηγός ενός ταξί ακινητοποιεί το όχημα του στη δεξιά λωρίδα και κάνει όπισθεν επί της Θησέως για να βοηθήσει την 18χρονη Δέσποινα που είναι βαρύτατα τραυματισμένη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.