
Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται σε στο φως της δημοσιότητας για την ανατριχιαστική αυτοκτονία στην Καλογρέζα, όπου ένας άνδρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής το πρωί της Δευτέρας (20/5) κάλεσαν την αστυνομία μόλις αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και αναφέρει το ethnos.gr, πριν κάποιο καιρό είχε κερδίσει 900.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ, αλλά για την απόκτηση των χρημάτων είχε κάνει εξουσιοδότηση σε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο δεν του τα έδωσε ποτέ. Επακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες και ο χωρισμός από την επί χρόνια σύζυγό του.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες αλλά και τα αίτια του θανάτου του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που έδωσε τέλος στη ζωή του.
Τον ηλικιωμένο άνδρα βρήκαν κρεμασμένο σε μπαλκόνι 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Έγινε το «κόκκινο πανί» της Νέας Δημοκρατίας: «Βράζει» ο Μητσοτάκης με την επιστολή του
- «Σε καμιά άλλη χώρα δεν θα το βλέπαμε αυτό»: Η απόφαση Μητσοτάκη που σύμφωνα με τον Κοσμά Μαρινάκη είναι δείγμα οικονομικής κατάντιας
- Ο Τσίπρας δίνει τη χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ: Ποια πρωτοκλασάτα του στελέχη, παίρνει στην ΕΛ.Α.Σ.