Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι!

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκοπεύει να κάνει δωρεά ένα γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα, στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς.

Απίστευτη κίνηση με φοβερούς συμβολισμούς από τον Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τις κοινωνικές του ευαισθησίες και την σχέση που διατηρεί με την Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε σε ομιλία του ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς έχει προβεί σε δωρεά για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στη Ραφήνα, στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά και η κατασκευή του γηπέδου θα γίνει στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε πέρυσι το καλοκαίρι το Μάτι.

Μία απίθανη χειρονομία που αποδεικνύει το μεγαλείο του Έλληνα σταρ, ο οποίος δίνει το δικό του μήνυμα με πράξεις, όχι με λόγια…

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η ενέργεια που ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο, θα είναι μόλις μία από μία σειρά ενεργειών που σκοπεύει να κάνει ο Γιάννης, με την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.